Anita Thuvesson

Jag heter Anita Thuvesson, och driver tillsammans med min sambo Paul Andersson RoomExpo i Ystad AB.

Vi inreder och förnyar ditt kontor eller din arbetsplats med ”nästan nya möbler”. Att handla begagnat till bra pris har blivit en het trend som sprider sig och bidrar till bättre miljö.

Hos oss hittar du bara det bästa! Snygga, funktionella kontors-och konferensmöbler och inredning för offentlig miljö. Vår utställning i Ystad fylls ständigt på med allt från ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord till belysning och designklassiker. Vi säljer och monterar även allt i gardinväg….lamellgardiner, panelgardiner och gardiner med veckband t.ex

I verksamheten ingår RoomExpo Uthyrning & Event, ett uthyrningsföretag som arrangerar alla typer av fester och högtider. Hos oss kan man antingen hyra det man behöver och själv stå som arrangör, eller så låter man oss ta hand om allt. Vår slogan är – Bjud in till festen – så ordnar vi resten! Hos oss finns allt från kniv och gaffel till bord, dukar och stolar.

Vi arbetar som helhetsentreprenör med ett brett nätverk av samarbetspartners som kan erbjuda det mesta för festen eller bröllopet. Tält, ljud- o ljussättning, DJ, underhållning, live-musiker, bröllopsfotograf, catering, tårtor och bakverk, placerings-och inbjudningskort, blomsterarrangemang mm. Det är bara fantasin som sätter gränser. För oss står kunden alltid i centrum. Så långt det är möjligt försöker vi tillgodose alla önskemål.

"BJUD IN TILL FESTEN - SÅ ORDNAR VI RESTEN"

www.roomexpo.se
Facebook
Instagram

mail: info@roomexpo.se
Paul 0709-146623

Roomexpo Uthyrning & Event
mail: uthyrning@roomexpo.se
Anita 0707-313216